Followers

Thursday, June 2, 2011

gestrik

 .salam.

gestrik? saya paling xsuke penyakit ni. tapi semalam ya Allah xtau la nak cakap cam ne.sakit teramat. perot masok angin.yang peliknye xde pon saya makan lambat o tahan lapar. dugaan sunggoh. balik kelas tros rase sakit dada macam nak mati. mencucuk cucuk. baring pon xkena, duduk pon xkena. xtau nak buat apa. naseb baik ade ira tolong urut. after ira urut tu teros rase nak muntah. muntah sampai keluar semua makanan yang saya makan. dengan ayam yang x hancur nye. yucksss. memang geli geleman la. pastu dapat la tdo jap wpon xlena. then bila bangun je rase nak muntah lagi. muntah ape tah yang pahit nk mati. yellowish. euwww, pastu memang xsedap duduk da. teros ajak ira pegi klinik. dari dalam taxi sampai la klinik saya baring je. memang x larat sangat2.

then after 10min masuk bilik doktor. dia cakap saya stress.stress?? i dun think soo. hmm, then dia cakap saya xbole tension-tension sebab ade migrain. and jangan lambat makan sebab awk ada gestrik. wah! banyak nye penyakit. memang tension la kot blaja akaun yang macam ape je. tunggang terbalik da ase otak ni. dia nak inject montot saya. oh no way man. never ever! hahaaa. saya paling benci jarum dalam hidop  ni. pape pon la jenis injection saya memang BENCI! huhu..



ubat-ubatan yang harus ditelan oleh tekak yang hebat ini. -.-'

 saya dapat mc today so tros blik kuantan. ;)

peace -.-'


THX 4 READING ;)
.salam.

10 comments:

  1. balqis nmpak rambut kening hehe

    ReplyDelete
  2. take care...
    mkn la mknn berkhasiat..:)

    ReplyDelete
  3. hihi.. cian kamo0o.. ala jarum xsakit pon.. so xambk laa suntikan kat montot??

    ReplyDelete
  4. adda: ak xkan amik.takot sgt ngn jarom tau. ;(

    ReplyDelete
  5. Take care :)
    Doakan kamu cepat sembuh :)

    ReplyDelete