Followers

Saturday, June 11, 2011

raub

.salam.

hari ni saya n family besau pegi raub. family besar means ade adik bradik my mom sume.bertolak pagi n sampai raub tros pegi kenduri kat mne nta.xtau name ape. pening lalat da time tu melayan sepupu dalam kete. ramai jugak la jumpe sedara2 yang ade kat sini. sampai yang saya xkenal pon saya jumpe. actually, saya rase la kan, korang pon ade jugak yang xkenal sedara sendiri coz sedara ni sangat banyak kot. yang kawan2 kita pon kadang2 bole jadi sedara kita. x gitu?

ok2,da malas nak membebel memanjangkan cite.tengok gambar jom? ;)


otw to raub wif sepupu yang paling saya suke! comel sgt oke! tdi sempat da gigit pipi comel die tu ;P

4 dara pingitannnnnnnn...! ;P

sedara,nenek,sepupu sepapat sume lah. pengantin tu sdara my mom maybe ;)

heeee.photographer majlis ni suroh kami pose cam ni. konon nak flying kiss kat die la nih.hahahaa

ok,ni la jalan pengantin.heee.



then balik ulu dong uma wancu n mandi manda di sungai yang cantik dan sejuk. yahoooo.
da jadi budak2 enamtahon da mandi manda wif dak2 kecik.ok,nak kua da.jalan2.


.salam semua.

4 comments:

  1. jomla pegi raub.hihi.sy pon jarang pegi raub.actually 2 rumah sedara blah nenek ;)

    ReplyDelete
  2. kmpung kt ulu dong ke??dkt ngn jeram besu ye qis?
    kdg2 mmg kta tak prasan yg kta sdara even jauh..samething gak ajilah ngn ina(amalina ahmanudin) da form5 bru tau ada kaitan sedara...hu3..(^_^)

    ReplyDelete
  3. ye ke awk? hmm,ntala. sy pon xbape nak tau sgt bout sdare mara kat raub ni coz jarang dtg raub.huhu

    ReplyDelete