Followers

Friday, July 29, 2011

malaysia vs singapore

.salam.

tadi tengok bola kat kedai makan jep tapi xpela.puas hati jugak coz xpayah nak panas2 berasak bagai macam tengok life.screen besar pon da ok.


nak cakap pasal pemain malaysia.hmm,xtau la nak judge macam mane tapi cara dorang main macam xde strategi.itu dari pandangan saya la kan.tapi xpe la.yang penting pemain jersey no 10 n goalkeeper terbaik malam tadi.tahniah buat korang.walaupon xmenang,korang jangan putus asa tau.mungkin kali ni bukan rezeki korang.mana la tau rezeki korang pada masa akan datang lebih ok.kan kan kan? ;)
lagi satu nak cakap pasal keeper malaysia.macam hensem jugak la saya rasa. Dari saya acuh x acuh nak tengok screen tu tros mata terbuka luas tengok keeper beraksi. nampak bebeno la gatainye. heheheee.


 Khairul Fahmi

cop2.da bertunang da pon ;')

2 comments:

  1. heheheeh but he is a gud GK kan =)

    ReplyDelete
  2. yup.very good.kalau x singapore da byk gol kalau xde die ;)

    ReplyDelete