Followers

Thursday, September 8, 2011

photoshoot at UPM

.salam.

da lama da kisah ni sebenarnya. tiba2 teringat kat si comel sufiey sy then ok, boleh la update post ni sbb cik sufiey nak tengok gambar ni da lama da. sori fiey syg, bz lately sampai lupa da mende ni. -.-'





 peneman sy, eija yang sama kenit nye dengan sy.
nasib baik dia nak teman. thx eija. syg awop. ;)
BELAKANG TABIR:




thx to photographer n my bff naqiuddin kerana memilih orang kerdil ni. ;)

14 comments:

  1. cantiknye. plus kurus dan sagat comel :)

    ReplyDelete
  2. balqiss mmg da cantik da..takpaalaaa.
    gojess sgtt :)

    ReplyDelete
  3. cantik sgt awk!jeles..hehe gurau2 totally sy suka blog awk..

    ReplyDelete
  4. puteri: thx awk. btw, sy rase sy gemok ;(

    ReplyDelete
  5. ieqah: elele ieqah. bodek balqis yeee. padahal kita penah je kn meet depan2. u pon tau balqis ni selekeh.dush2

    ReplyDelete
  6. ikhmanisa: thx awk.blog sy bese jep. kdg2 malu nak bgi org bace.. sobsss

    ReplyDelete
  7. esh. selagi peha tak berlage, jangan rase diri itu gemok :D

    ReplyDelete
  8. puteri: amboi ayat die. mcm pena je? ;P

    ReplyDelete
  9. sbb peha kite berlage. so gemuk lah maknenye. tapi kite mmg beisi pon . hehe ^__^

    ReplyDelete
  10. puteri: yeke? nampak mcm slim je. amboiii, hang saja na buat statement gitu. ;P

    ReplyDelete
  11. slim awak kate? ish. jauh panggang dari api. btw. damn gojes :)

    ReplyDelete