Followers

Sunday, February 26, 2012

kem ibadah

.salam.

 tanggal 24022012 students last sem iic tlh mnjalani KEM IBADAH di mana anda harus terlibat dlm kem ni untuk graduate. Tempat pilihan para lecturer pula LEMBAH AZWEN , HULU LANGAT.

aiii join kumpulan 10 di mana nama PERMATA JANNAH diberi ;)

day 1 :


time sembelih ayam. kokokokoookkkkkkk ;P




day 2: 


hmmm,ari kedua ni mmg sgt bosan. tazkirah,ceramah. omg! mmg asyik tertido je dlm dewan tu. pastu kan semua mcm excited je bila nak dengar ceramah pasal kawen. lastly bila penceramah datang, mak aiii bosan nya die berceramah dan sy bape puloh kali tersengguk-sengguk. maluuuu tau dop. -.-'
kesimpulannya sy xske ceramah!

day 3 :


jenazah management.. grrrrr

ni model jejantan. 

and i kne jadi mayat utk group i.
perasaan takot bila kne kapan ni xpayah cite la.
nak cuba punya pasal, xpela i rela.
boleh amik gambar n tgok muka bila di kapan cam mane. -.-'



kami menang kategori HUMBLE. xlogik lgsg pon adooo -.-'



wif lecturer for group kami. miss baik ;)



6 comments:

  1. teringin sangat nak join kursus yang macam ni

    ReplyDelete
  2. Salam...nice blog.
    Singgah Sahur Jap..:)

    ReplyDelete
  3. follow..nice blog..jom lawat macamamcamcite.blogspot.com nama awk tersenarai dalam bloger tercantik

    ReplyDelete