Followers

Sunday, June 3, 2012

kerinduan


.salam semua..


Tadi saya bosan lalu terfikir nak buka MYSPACE. MYSPACE? oh yes. MYSPACE. saja xde kerja nak baca balik komen2 lama yang dah beberapa tahun luput tarikhnya itu, tapi damn! xboleh da nak baca komen2 lama. apakah terjadi kepada myspace ni? makin upgrade makin BAD je jadi nya. patut lah semua lari ke FACEBOOK n TWITTER. -.-'

Then tekanlah tempat PHOTO. fuiyoo. gambar lama2 yang da di PRIVATE tu di belek2 semula. Kelakar pulak bila tengok gambar2 lama niii. and gambar yang terpilih untuk ditunjukkan kepada korang semua adalah gambar di bawah.

WHEN I WAS 18 W BFF.;D
now kami da jarang jumpa. sangat jarang. setahun boleh kira bape kali je jumpe. maybe 1 tahun 1 kali. 
maklumlah masing2 da jauh. masing2 ade kerja masing2. SYIMA adalah BFF saya since kami form2 lagi. bayangkan lamanye itu. hehee. BFF yang jarang bertemu. apakah? OH MY MALAY! ayat malay saya sgt broken bak kata umi. nvm. hope korang semua paham. ;) 


till then, GOOD NITE LOVE ;)

5 comments:

  1. saya pun dah tak ingat dah password utk myspace saya... huhuhu

    ReplyDelete
  2. Tahniah dari KA, anda telah terpilih senarai "19 Blogger Feymes Wanita Cantik Di Malaysia"... Sila komen Sila klik aje link 19 Blogger Feymes Wanita Cantik Di Malaysia di bawah ni.
    http://www.klik-aje.com/2012/07/19-blogger-feymes-wanita-cantik-di.html

    ReplyDelete
  3. nati nak bukak mepes pulak da..

    windu kt mepes tetibe :)

    ReplyDelete