Followers

Friday, October 21, 2011

gelagak si kecil

.salam semua,

juz nak bagi korang dengar suare si adik2 comel kita ni menyanyi. korang perasan x, kebanyakan budak kecik ni suka lagu price tag? lagi-lagi bila dorang sebut word 'money money money' tu, amboiii, kemain excited nye. bila bab sebut 'ba-bling ba-bling' ni memang kelakar, macam gaya sebutan pon keluar. nak2 bila tengok mulot dorang sebot word tu. aiii, ade jugak i ikat mulot tu. heee. 



ok. happy watching all ;)




2 comments:

  1. nice blog....jemput jenguk blog kami balik ye?mana tau teringin nak g bercuti dgn fizo omar ke....

    http://galaxies-holidays.blogspot.com/2011/10/bersama-artis.html

    ReplyDelete