Followers

Thursday, January 12, 2012

bukit tinggi


salam readers.

lama sgt da rasanya i x berceloteh kat cni. xde masa nak bukak laptop n menaip di ruangan ni memandangkan online fb n twitter pon guna bb je. oh ye, last year i n family going to bukit tinggi for holiday. kami pergi 30.12.2011. sampai2 bukit tinggi tu tros rase mcm omg cantiknye. lama betol xdatang situ. 1st time datang situ time skolah rendah dulu. punyalah lamaaaaaa. sampai2 tros check in. umi amik suit memandangkan kami ramai. view bilik cantik sgt. tgh2 dunia. haha. means jenguk je kepala kat tingkap boleh nampak semua yg berlaku kat bawah. ;)


view dari ruang tamu.

 view dari room ;)

after lepak2 jap kat bilik then kami bersiap pergi gym. adik nak sgt pergi gym, so layan kan je la. ;)
da balik dari gym tros siap2 utk turon tgk show kat bawah n after that baru makan. sooo hungryyyy.

 time show tu kami amik tempat depan skaliii. cewaaahhhhh ;)

 umi xtau da nak pose cam mane. hahaha.

adik adik saya ;P




masuk bilik teros tido. penat teramat pose sana sini. @.@'


hello 31.12.2011


bangun pagi siap2 pergi breakfast kat bawah.



siap2 for check out. babye colma tropicale. ;(

sebelum tu sempat lagiii ye bergambar dengan penari2 for the show ;)

sementara tunggu shaqir n fareq sampai sini, kami melepak dulu kat bawah ni. 
xlama kemudian mereka pon sampai n sempat la jugak tengok show kat situ. ;)
tujuan mereka ke sini coz nak celebrate new year bersama kami. ;)

kami ;)

 muka semua xleh bla. hahahhaaa

lastly, buat lilin tangan. pedih jugak tangan time mula2 dia masukkan dlm air tu.
grrrrrrrrr.

guess who? sgt hensem. ;)

10 comments:

  1. anak linda jasmine kan pic yg last ni ?

    ReplyDelete
  2. aah ;)
    yaey awk betol. mwahh skali utk awk. heee ;)

    ReplyDelete
  3. Salam...blog walking n tip toe...a nice blog...& follow ur blog...hoping u can react toward me...dengan follow balik blog aku...

    ReplyDelete
  4. bestnyer!! pi jalan2....btw follow sini awk!

    ReplyDelete
  5. bukit tinggi yang best!

    Salam perkenalan ~ :D

    ReplyDelete
  6. best kan bkt tggi. hahaha... dlu pernah pergi. tp balik hari je.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete