Followers

Friday, December 28, 2012

half moon shawl

.salam semua.

fuh fuhh berabuk sungguh blog saya ni. lama sungguh x menaip. kawan2 sihat? di harap sihat la kehendaknye. hari ni hari jumaat terakhir kita pada tahun 2012. semoga hari Jumaat yang mulia ni menjadi hari yang bermanfaat dan indah untuk kita semua.

oh ye kawan2 yang disayangi. saya now xkerja pon lagi. da nak dekat 2 bulan menganggur. my bad -.-
and untuk mendapatkan duit poket, saya menjual shawl half moon. kalau korang berminat boleh la pm sy di facebook balqis.

DAN BERITA BAIK.....!

for half moon plain order, korang BEBAS memilih WARNA yang korang suka. dari putih sampai la kelabu. ;)

BB100 





for printed half moon sgt limited ye. ;)


BB001

sweet polka dot colour:

maroon
yellow
orange
blue
purple
grey
white
black
green
turquoise
pink

BB002

lovely dot colour:

green
turquoise
blue
orange
yellow

 BB003



BB004


BB005

^
maroon
brown


sekian sahaja celoteh saya pada kali ini. thanks u olls. have a nice day. ;)

9 comments:

  1. wah..comelnya dia..pewwitt pewwittt..

    ReplyDelete
  2. hi semua..
    i terjumpa satu blog yang baru usianya 3 hari..
    tapi komen dalam tu wow!!!
    trafik dia pun i rasa membanggakan bagi blog yang baru di buka 3 hari...
    elok u all pergi tengok : http://astanakandis.blogspot.com/

    i buat blog sendiri kenapa tak jadi macam tu ye?
    dah macam2 i buat untuk blog i..
    maybe i tak ada bakat dalam penulisan..

    ReplyDelete
  3. wah3... cikgu balqis jdi model tudung laa... nak sian please... hehehe

    ReplyDelete
  4. cantik..:)
    http://macammacamcite.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. comeyy nyee kakak ! done follow you . do come and hit me back ;)

    ReplyDelete
  7. Ika nak kongsi product penjagaan kulit..Jom lawat website ika di
    www.zurieka.com

    ReplyDelete
  8. Kepada semua Nuffnanger, jom like page Nuffnanger Malaysia untuk tingkat earnings kita semua

    Nuffnanger Malaysia

    Realiti dan Fiksyen



    ReplyDelete