Followers

Thursday, February 14, 2013

business tidak tetap

salam semua.

sihat x ni? hope sihat2 je semua  ;)

now saya bekerja as guru ganti lagi. masuk kali ni, dah 3 kali ha jadi cikgu ganti. kalau la boleh diserap jadi pekerjaan tetap kan bagus. xpayah susah2 nak cari kerja lain. zaman sekarang bukan senang nak cari kerja. kerja apa pun sume susah. masalah jugak kan. 

oh ye, selain jadi cikgu untuk sekolah rendah, saya jadi cikgu tuition juga. ;)
ha sape yg ade adik2 nak private tuition tu boleh la sy menawarkan diri ini. lalalaaaaa.
maklumlah nak kumpl duit nak kawen. eh eh? kawen pon boleh. hahahaaa,

fyi, now sy buat business kecil2 je kat fb saya. x business jugak la kot sbb kadang2 je berbusiness kalau x bz. so korang semua boleh la usha2 page fb saya ye. fb BB
kalau yg xboleh nak preview sbb sy private page tu boleh la pm fb sy. (kalau sudi la) ;p
saya ada jual pakaian2 untuk wanita2 sejagat dan juga tudung. ha semua boleh request ;)

ok la kawan2, sampai sini je la celoteh sy kali ni.More update on
 twitter : twitter BB
 instagram : balqisbahari



p/s: anda juga boleh tengok2 linda utk shopping. ;)




4 comments:

  1. hye ,done follow your blog ,cantiknyaaa kakak :) adore you .Nanti follow balik tau . hhe

    ReplyDelete
  2. Sori tumpang lalu...

    HARGA RUNTUH ! ! ! ! ! ! ! ! !

    Vistoria Secret Body Mist 250 ml kini berharga RM35 per bottle.

    RM30 per bottle jika anda membeli 3 botol and MORE!!
    All delivery, postage not included.

    All fragrance..pm me at fb for inquiries. Thank you guys!

    http://www.facebook.com/Caricentdotcom...senang2 "like" r skali pages nie huhuhuhu sb byk lg barang2 yg akan diupdate from time to time....

    ReplyDelete
  3. Nice blog..do visit my website..
    www.zurieka.com

    ReplyDelete
  4. Kepada semua Nuffnanger, jom like page Nuffnanger Malaysia untuk tingkat earnings kita semua

    Nuffnanger Malaysia

    Realiti dan Fiksyen



    ReplyDelete